“Ik zou iedereen aanraden om een waterontharder aan te schaffen”

Jan uit De Wijk heeft vanwege kalkaanslag tweemaal de kraan moeten vervangen. Daarom heeft hij besloten om een waterontharder aan te schaffen bij Waterontharder Concurrent. Sindsdien ervaart hij alleen maar voordelen.

Waarom heb je besloten om een waterontharder aan te schaffen?

“In juni hebben we een waterontharder laten plaatsen. Reden hiervoor was de vele kalk aan de kraan en muren. Tweemaal hebben we zelfs de kraan moeten vervangen, omdat deze stuk is gegaan door de aanslag van het kalk. We vonden het daarom hoog tijd om te kiezen voor een waterontharder.”

Merk je nog meer verschil?

“Naast dat we geen last meer hebben van kalkaanslag, merken we ook met douchen een verschil. Het water is veel zachter. Daarnaast had onze dochter eerder soms last van lichte eczeem en dat is nu over.”

Hoe was het contact met WATERONTHARDER CONCURRENT?

“Het contact was super en ze zijn erg vriendelijk. We hebben besloten om de waterontharder te laten plaatsen door een installateur. De installateur die de waterontharder heeft geplaatst dacht ook echt met ons mee. Hij heeft namelijk een extra aansluiting voor ons geïnstalleerd om het water voor de buitenkranen niet door de filter te laten stromen, dit was namelijk zonde van de waterontharder en verbruik.”

ALLEEN MAAR VOORDELEN,
ZO 
GEMAKKELIJK KAN HET ZIJN ;)

Een waterontharder zorgt voor kalkvrij water, een vermindering van het stroomverbruik en huishoudelijke apparaten gaan langer mee. Jan heeft al twee keer zijn kraan moeten vervangen dankzij kalkaanslag! 

Een waterontharder is dus een slimme investering. Stel ‘m snel en makkelijk samen of lees meer over de werking van een waterontharder.