Over WaterontharderConcurrent

 

De Waterontharderconcurrent heeft de missie om schoon en helder water toegankelijk te maken voor iedereen. Met ruim 25 jaar ervaring, staan we voor eenvoud en gemak, met een brede glimlach! Door onze hoge kwaliteit waterontharders tegen de beste prijs aan te bieden, willen wij ieder huishouden laten genieten van zacht water. 

Gewoon twee keuzes; simpel!

Bij ons heb je de keuze uit slechts twee modellen. Een waterontharder kiezen is helemaal niet ingewikkeld. Daarom geen eindeloze lijst met verschillende waterontharders. We laten de technische informatie achterwege en maken het niet moeilijker dan het is. Gewoon twee modellen, voor elk huishouden geschikt. Altijd de beste koop tegen de beste prijs.

Niet tevreden? Geen probleem!

Alleen, jij kent ons nog niet en wij kennen jou niet. Vertrouwen is belangrijk. Niet tevreden? Tot uiterlijk een maand na levering nemen we de waterontharder kosteloos en zonder gedoe terug. Het gaat om jou, de tevreden klant!

Vijf jaar all-in garantie

De waterontharders zijn onderhoudsvrij. Het enige wat je hoeft te doen is vier keer per jaar zout bij te vullen. Naast onderhoudsvrij zijn ze ook van goede kwaliteit. Dat zeggen ze natuurlijk allemaal. Wij zeggen het niet alleen: wij beloven het. Vijf jaar all-in garantie!

Zacht water betaalbaar en toegankelijk maken: dat is onze missie!

Naam(Vereist)

Wat kunnen wij voor u doen? 

Wij staan voor jou klaar! Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Voor vragen en advies over onze waterontharders kunt u contact met ons opnemen.